Artemiszbot tasker

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Artemisz

Artemisz

Artemisz

Artemisz

Artemisz

Get Adobe Flash player

Artemiszbot chat


Artemiszbot - Bot libre

Bot libre (Beta) Artemisz Magyar verzió
 

Bot libre Google play

Néhány parancs amit elfogad (idézőjel közötti szöveg helyére mehet bármi):

milyen nap van ma
mennyi az idő
mi a mai dátum
wikipédia robot
időjárás
merre van "Budapest"
hol található "Budapest"
mutasd "Zebra"
Éhes vagyok
Térkép "Budapest"
keresés "időjárás"
keresés "moziműsor"
keresés "artemiszbot"
keresés "hírek"

kérdés "hány ember él a földön"
mi a "majom"
mi az a "rakéta" 
hírek "Obama"

 

 

Facebook

Ki van jelen

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Hangvezérlés érintőpad nélkül.

Első körben magyar TTS azaz szövegfelolvasó két verziót lehet használni:

Mariska VOX, Vagy TTS eszter verzió itt

Android tasker alkalmazás + autovoice 

A tasker egy profilokból és hozzá tartozó taskokból álló automatizmus. Az autovoice egy folyamatos hangfelismerő rendszer ami a taskerrel kombinálva teljes szóbeli vezérlést tesz lehetővé a telefonunk felett. (bármit vezérelhetünk szóbeli utasításokkal amire készítünk egy profilt és egy taskot). 

Ezt kombinálhatjuk Artemiszbot virtuális asszisztensünkkel a következőképpen.

1. Fel kel telepíteni a tasker+autovoice akalmazást folyamatos hangvezérléssel.

2. Létrehozni egy új profilt, autovoice pluginnal. (prefix parancsot kell megadni amit command filterrel ki lehet venni. Ez azt jelenti csak akkor fog az utasításra reagálni ha azt mondom. Computer kapcsold be a wifit (levágja a computer prefix parancsot az elejéről és a kérdést eltárolja egy változóba.)

3. Létre kel hozni egy taskot, ami bekapcsolja  a wifit ha %avcommnofilter=kapcsold be  awifit. (vagyis a változó %avcommnofilter= a felismert szöveg a prefix parancs nélkül)

A taskban az első sorban én a következőket hoztam létre: egy bip jelzés, ami jelzi, hogy felismerte a parancsot, wifi bekapcoslása, és egy tts felolvasó részt ami válaszol, PL. "ok. bekapcsoltam a wifit". felolvassa a szöveget. Esetleg a tts felolvasó elé egy mikrofon elnémítást utána egy mikrofon újra bekapcsolást.

Hamarosan felkerül majd néhány mintafájl (task profil állomány) ami letölthető lesz...

További infók a tasker-ről.

"lényegében a Tasker-rel egy új világ nyílik androidos készülékünk számára, melyben totál az életünkhöz szabhatjuk a viselkedését, automatizálhatjuk a telefonunkat (és automatizálhatunk a telefonunk által is), valamint igazi PDA-t (digitális személyi asszisztens) szabhatunk belőle. Az én értelmezésemben.

Tekintsük át mit nyújthat számunkra, egy-egy példával illusztrálva! Amikor azt írom, hogy az életünkhöz szabhatjuk a telefonunk, akkor arra célzok, hogy viselkedésmintákat /profilokat/ hozunk létre a telefonunk számára adott szituációkhoz /feltételek/. Pl. a hang szabályozása: ha beérkezek a munkahelyemre, akkor elnémul a telefon, kevésbé közhelyesen pedig ha mondjuk bent tartózkodok az iskolában és kezdődik a tanítás, akkor néma üzemmódra vált magától, az óra végeztével pedig vissza. Vagy otthon este már ne verje fel a családot egy hívás, így ha teljesül ez a két feltétel (otthon vagyok és este van), akkor újfent elhalkul. Éjjelre repülő mód..."

A teljes cikk