geronazzo7 n




Maria Geronazzo négy alkalommal lépett frigyre, második házastársa oldalán 14 évet töltött Svájcban, ami lehetővé tette számára, hogy felsőfokon sajátítsa el a német nyelvet. A Geronazzo nevet a negyedik házastársa után kapta, és ezen név alatt vált országosan ismerré.



Három gyermeke született egy éven belül, köztük egy ikerpár, ám a kislány tragikusan korán elhunyt. A gyermekszülés nem csupán lelkileg, de fizikailag is megterhelte, ami miatt 1992-ben, 34 éves korában, első mellplasztikáját végezték el rajta, majd ezt kollagénes ajakfeltöltés követte ugyanebben az évben. Bulvárhősnői életmódja után Svájcba költözött, lánya mellé, ahol egy ezoterikus televíziós csatornánál dolgozott.

Nemrégiben az RTL Klub Toplista című műsorában beszélgetett plasztikai beavatkozásairól.

„Azért szerettem volna nagyobb szájat, mint amilyen az enyém volt eredetileg, mert én valahogy úgy éreztem, hogy valamit szeretnék magamon változtatni. Sem az orromon nem változtattam, sem a szemeimen, és akkor úgy gondoltam, hogy ez látványos és valahol szexis is. Nekem semmi frusztrációm nem volt, hogy azért csináltattam, mert a volt barátom elhagyott egy olyanért, akinek vastagabb volt a szája” – mondta a műsorban Geronazzo Maria.




Mondhat akárki akármit, de Geronazzo Mariára senki sem foghatja rá, hogy szürke egyéniség lenne.

A többek között vastag ajkairól ismertté vált hölgy körül zajlik az élet, és az sem véletlen, hogy egy időben a bulvársajtó is rendszeresen írt róla.

Geronazzo Maria 1990-ben végeztette az első plasztikai műtétét, és számára örömet okoz, ha alaposan megnézik őt a formabontó külső megjelenése miatt.

Ugyanakkor egészen biztosak vagyunk abban, hogy már ezt megelőzően is megfordultak utána a férfiak, mivel a róla készült korai felvételek tanulsága szerint valóban gyönyörű nő volt:

geronazzo77 n