pkriftsakD

Ha az egykori műsorvezető szembejönne az utcán, kevesen ismernék fel. Nemcsak, mert látványosan karcsú lett, hanem azért is, mert Monika Brogan néven mutatkozna be.

Az RTL 1997-es indulásakor Erős Antónia mellett ő volt a csatorna egyik meghatározó arca. A jövőre ötvenedik születésnapját ünneplő egykori tévésztárt valójában Szalai Mónikának hívják. Legutóbb idén tavasszal adott hírt magáról. A Vujity Tvrtkónak adott interjúban elmondta, hogy Floridában él, és már jó ideje légiutas-kísérőként dolgozik. Pályafutása előtt a MALÉV légiutas-kísérőjeként dolgozott. Innen került az RTL-hez, első férje, Pokrivtsák István mesterfodrász vezetéknevét használva. Elváltak, de amikor a férfi váratlanul elhunyt, Mónika mélyen meggyászolta.




2008 májusában megmutatta a bájait a Playboy jubileumi, 100. számában. Ekkor már együtt élt egy Péter nevű üzletemberrel, aki el is jegyezte, pár hónappal a fotózás után azonban botrányos körülmények között szakítottak. Mónika 2009-ben tűnt el a képernyőről, és az Egyesült Államokba költözött. Jelenlegi férjével, akit ott ismert meg, 14 éve van együtt. 2012-ben adott hírt magáról újra.



Mónika élt Kaliforniában, Bostonba, majd Miamiba, Floridába költöztek. Több szakmában kipróbálta magát, de végül újra légiutas-kísérőként helyezkedett el. Egy ideig éttermet is üzemeltettek a férjével.

mounikaM