eskuvo nyito 705x529




Nem mindennapi történet egy esküvőn,



A menyasszony és a vőlegény meghívja barátait és családtagjait, hogy megünnepeljék egyesülésüket, remélve, hogy mindenki jól érzi majd magát. A mai történetben szereplő pár is így szerette volna, de a dolgok nem a tervek szerint alakultak.

Szokatlan történet bukkant fel a Redditen, amikor egy „TheRamenSage” felhasználónévvel rendelkező személy a „AskReddit” fórumban egy házaspároknak szóló kérdést tett fel, amelyben azt kérdezte, hogy valaki kifogásolta-e az esküvőjüket.

A redditor azt szerette volna, ha mások is megosztják a kommentek között a történeteiket, és elmondják, hogyan alakult az esküvőjük a kifogás után. „Rémálom volt, vagy egy életre szóló vicces történet?” – kérdezte a felhasználó, nem sejtve, hogy a menyasszonyon és a vőlegényen kívül más is megosztja majd a szokatlan történetet a kommentszekcióban.




Egy Redditor, aki több mint egy évtizeddel ezelőtt egy esküvőt celebrált, megosztotta, hogy valami szokatlan dolognak volt szemtanúja egy szertartáson. Miközben a férfi a szertartást végezte, megkérdezte a vendégektől, hogy van-e valakinek kifogása az esküvő ellen, nem is sejtve, hogy a kérdés hallatán egy férfi feláll…

„Igen, tiltakozom. Ő a feleségem” – mondta a férfi a közönség soraiból, mire mindenki elhallgatott. Senki sem számított arra, hogy a vendégek közül valaki válaszol a férfi kérdésére. Mindenkit megdöbbentett, hogy egy férfi azt állítja, hogy a menyasszony a felesége.

Hamarosan a menyasszony édesanyja törte meg a csendet, és megkérdezte a férfit, hogy ki ő. Aztán megkérdezte, hogy „Aaron”-e, ami tovább növelte a zavart a teremben. A Redditor a szertartás levezetőjeként a mikrofont tartotta, és felszólította a vendégeket, hogy maradjanak ülve, amíg ő megpróbálja tisztázni a kérdést.

„Félrehívtam a fickót, aki azt állította, hogy 18 évesen házasodtak össze, a nő elhagyta őt, de soha nem váltak el” – írta a poszt alatti kommentjében.

A férfi azt állította, hogy ő a menyasszony férje, és évekig próbálta felvenni a kapcsolatot a nővel, hogy jogilag is véglegesítse a válásukat, de a nő nem törődött vele. Ennek következtében a férfi azzal fenyegetőzött, hogy megjelenik az esküvőjén, miközben a nő azt hitte, hogy ezt soha nem tenné meg.

A Redditor megosztotta, hogy a menyasszony 19 éves volt, amikor elhagyta a férjét, és nem beszélt vele többet. 30 éves volt, amikor másodszor kötötte volna össze az életét. A hivatalnok azonban nem tudta folytatni a szertartást, mivel a férfi azt állította, hogy a menyasszony a felesége.

A redditor megpróbálta megoldani az ügyet, és megkérte a menyasszonyt, hogy álljon félre a szüleivel. A férfi felidézte, hogy pánikba esett, amikor hallotta, hogy a menyasszony szülei megkérdezték tőle, hogy miért vált-e el a férfitól. Beszélgetésükből rájött, hogy a nő valóban hozzáment ahhoz a férfihoz, aki azt állította, hogy a felesége.

„A vőlegény odajött, készen arra, hogy verekedjen – velem, a férjjel, bárkivel” – emlékezett vissza. Mivel a menyasszony már férjnél volt, az esküvőt törölték. A Redditor elárulta, hogy az esküvői szertartásra egy évvel az eset után került sor, amikor a menyasszony elvált az első férjétől.

„És itt jön a csattanó: 2 évvel később egyszerűen elhagyta őt” – osztotta meg a férfi. Az eredeti Reddit-poszthoz fűzött kommentje több mint 2400 lájkot kapott, és sokan megosztották vele a véleményüket.

Egyikük azt írta: „A francba, haver, ez a csaj egyszerűen nem vállal felelősséget semmiért?”

Eközben egy másik felhasználó így kommentálta: „Hű, ez a legjobb történet, amit egy ideje hallottam.”

„Csak kíváncsiságból kérdezem, hogyan tudott házassági engedélyt szerezni, ha még mindig törvényesen házas volt?” – kérdezte egy felhasználó az esküvői hivatalnokot, aki azt válaszolta, hogy ebben nem biztos.

via