szvalakuerdo381




Janet és Winston Howes olyan szerelemben osztozott, amelyről a legtöbb ember csak álmodozhat.



Szerelem volt első látásra, és a szerelmük minden nap csak erősebbé vált.


A pár 1962-ben házasodott össze, és Angliában egy vidéki parasztházba költöztek. Röviddel azután, hogy

a házaspár beköltözött (Wickwar, Gloucestershire) az álomotthonukba, megszületett a fiuk.




A farm jól jövedelmezett, a kapcsolatuk tökéletes volt, és a fiuk makk egészséges volt. Az életük mondhatni tökéletes volt!


De egy pillanat alatt minden összeomlott …


Évek alatt Winston több ezer fát ültetett, hogy egy nagy, szív alakú erdőt hozzon létre, amely körülveszi a felesége által sűrűn látogatott rétet.


Andy elmondta a Daily Mailnek, hogy milyen érzése volt, amikor a szív fölé repült.


“Van a saját hőlégballonom. Ez volt a legcsodálatosabb látvány, amit valaha láttam az égből. Tökéletes szív volt elrejtve a szemek elől” – mondja Andy.


Bár Andy soha nem találkozott Winstonnal és fogalma sem volt, miért van ott a szív, feltételezte, hogy mögötte egy szerelmi történet van.


Winston elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy fákat ültetés a kis részleteket, amelyek miatt ez a szív alakú erdő több ezer embert mozgat.


“Azt gondoltam ez egy remek ötlet – inspiráló volt – és több ezer tölgyfát ültettem. Miután befejeztük, padot tettünk a mezőbe, kilátással a dombra, ahol éltünk “- mondja Winston.


Nagy tölgyeket ültetett a szív szélén, majd körülötte egy sövényt épített. A szív a Wotton Hill falu felé mutat, ahonnan Janet származik.


Winston nárciszokat ültet évente a közepén, amelyek tavasszal virágoznak. Olyan szép!


“Néha odamegyek oda, csak leülök és elgondolkodok a dolgokról. Ez egy szép és tartós tisztelgés neki, ami évekig itt lesz “- mondja Winston.

szivalakuerdo178