lanyanyjakigyoskepx790




Nemrég az alabamai Auburnben egy fiatal lány pózolt egy iskolai fotóhoz, majd valami váratlan dolgot vettek észre a képen.



Brooke Mills, a szóban forgó diák a hetedik osztályt kezdte, és csak egy emlékképet akart készíteni a napról, hogy megünnepeljék a nyár végét és az új tanév kezdetét.

Édesanyja, ShaneJoy Mills volt az, aki fényképezte.

Az iskolába való visszatérés egy hosszú vakáció után nagyon különleges.




Az iskolába való visszatérés a szülők számára is különleges. Az idősebb gyermekek szülei számára izgalmas látni, hogy a kicsik egyre nagyobb felelősséget vállalnak és egyre önállóbbá válnak.

Mikor fiatal voltam, anyukám mindig lefényképezett, mielőtt új osztályba léptem. Akkoriban ez bosszantó, sőt néha még kínos is volt számomra…

De most visszagondolva megértem, hogy miért tette. Ez egy igazán szép módja annak, hogy megemlékezzünk gyermekeink fejlődéséről és eredményeiről. Valamint egy nagyszerű módja annak, hogy emlékezzenek az első napjukra az iskolában, így megőrizhetik az emlékeket.

“Ijesztő volt”

De amikor ShaneJoy Mills lefotózta lányát, Brooke Mills-t, aki készen áll az iskolába való visszatérésre, kicsit többet kapott, mint amire számított.

Először nem vett észre semmi furcsát vagy szokatlant. Első pillantásra Brooke fotója nagyon aranyos. De amikor az anyuka közelebbről is megnézte az egyik fotót, nem hitt a szemének.

“Istenem, de ijesztő volt! Volt két képem, és azt mondtam: “Mosolyogj, kérlek, kedvesem”, és ott láttam meg a kígyót” – mondta Mills a WRBL-nek.

“Azt mondtam: “Brooke, gyere ide”, és úgy nézett rám, mintha még nem fejezte volna be, és még több képet akart volna! Ezért azt mondtam neki: “Brooke, menj el a fától, most”. Nyugodtan mondtam, de biztos vagyok benne, hogy az arckifejezésem mindent elárult.”

A kígyó láthatóan nemrég táplálkozott, és tökéletesen beleolvadt a kéregbe, alig látszott. Nem volt azonosítható. A fotót kommentelők a Facebook-posztban fűkígyónak bélyegezték.

A posztot több százszor osztották meg. Hála Istennek, a kígyó nem akart lecsapni!

Mit tettél volna az anya és a lánya helyében? Írd meg a hozzászólásokban!

via