busz sofor889 n
Ez a történet járta be fél nap alatt a közösségi portált.Délután 17 órakor a 11 éves lányom hazafelé sietett, amikor (Budajenőről) rossz Volánbuszra szállt fel. Amint észrevette, szólt a sofőrnek, hogy rossz buszon van és a következő megállóban le szeretne szállni. A következő megálló a Budakeszi úton lévő Erdészlak volt. A lányom hívott minket telefonon, hogy menjünk érte.Nem mindennap tapasztalja meg az ember ilyen figyelmes és emberközpontú hozzáállást a közlekedési szektorban. A sofőr nemcsak hogy megértette a lányom helyzetét, de még saját időt is áldozott annak érdekében, hogy biztonságban tudhassa őt, amíg értünk megyünk.

Tudjuk, milyen stresszes lehet egy buszsofőr napja, főként a csúcsforgalomban, így hatalmas köszönet illeti emberségességéért.

Mikor odaértünk, meglepődtünk. A Volánbusz állt a megállóban és a sofőr a busz mellett őrizte a gyerekünket. Ezúton kérünk elnézést a buszon lévő utasoktól is a várakozásért!
KÖSZÖNJÜK a Volánbusz 795-ös járat sofőrjének, KANALAS JÓZSEFNEK a kedvességét és a türelmét.Remélem, ez a köszönet eljut hozzá…

Az emberséges sofőr történetét a kislány anyja, Tóth Mariann Melinda osztotta

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg másokkal is!