kerekes szek455
Amikor egy wisconsin-i édesapa, Daniel Medina nem mindennapi dolgot vett észre egy téli estén, nem tudta visszatartani a késztetést, hogy meg ne ossza Facebookon az élményét. Története azóta futótűzként terjedt el a neten.Daniel Medina és két fia (6 és 10 évesek) éppen úton voltak a környéken, amikor a fiúk hirtelen megkérték apjukat, hogy állítsa le az autót.

Daniel először nem tudta, hogy mi lehet az ok. Az egész környék hófödte és hideg volt, mégis mit akarhattak a fiúk?

Ezután vette csak észre a férfit az úttest mellett.
Egyértelművé vált, hogy a fiúk is kiszúrták őt. A férfi kerekesszékben ült és ennek ellenére éppen havat lapátolt.

Bárki, aki lapátolt már valaha havat tudja jól, hogy igazán fárasztó egy tevékenység, különösen, ha több tíz percen keresztül kell csinálni.

Akkor most képzeljük el, hogy milyen lehet mindezt kerekesszékben ülve végezni. Igazi erőt próbáló kihívás.

kerekes45

Daniel fiai ugyan kicsik még, de ösztönük mégis egyből azt sugallta nekik, hogy segíteniük kell. Az apa teljesen le volt nyűgözve gyermekei gesztusán. Mind lapátot fogtak és beszálltak a munkába.

Daniel nem is lehetne ennél büszkébb. A csontig hatoló hideg és fáradtságuk ellenére ragaszkodtak hozzá, hogy segítsenek egy idegennek, aki láthatóan nehéz helyzetben volt.

Tudták jól, hogy sokkal gyorsabban és egyszerűbben végezhet a munkával, ha ők is beállnak segíteni és így is tettek, míg a végére nem értek a feladatnak.

Sokat hallunk arról, hogy a mai fiatalokból kiveszett a tisztelet és a tenni akarás. Nos, ne feledjük, vannak még kivételek, a példamutatás pedig csak rajtunk múlik.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!