a fiu titokban vett egy hatalmas hazat 251
LeJuan James egy népszerű YouTube blogger, aki arról híres, hogy különböző témákat feszeget videóiban, szellemes, humoros stílusban.De mielőtt híressé vált volna, nagyon kevesen ismerték ezt a LeJuan James nevű embert. Úgy is fogalmazhatunk, szülei révén vált a YouTube egyik fényes csillagává. A szülei már 33 éve házasok, és LeJuan azt mondja, hogy nagyon sokkal tartozik nekik.


Miközben a gyermekek a családban felnőttek, az anya és az apa mindent feláldoztak, hogy biztosítsák mindazt, amire gyermekeiknek szüksége lehet.

Felnőttként és önállóvá válva LeJuan elhatározta, hogy hálaképpen szülei sokéves fáradhatatlan munkájáért, egy különleges ajándékot készít nekik.
Mielőtt LeJuan híres blogger lett a YouTube-on, anyja és apja keményen dolgoztak.

Puerto Rico-ból a család az Egyesült Államokba költözött, ahol a szülőknek fáradhatatlanul dolgozniuk kellett, hogy gyermekeik jólétét biztosítani tudják.

Nappal LeJuan édesanyja takarítóként dolgozott a Disney World szórakoztató parkban, éjjel pedig egy gyógyszergyárban. Édesapja is két műszakot vállalt, nappal egy hotelben volt szerelő-karbantartó, éjjel viszont egy Burger King gyorsétteremben vállalt állást.

Hogy családjukat fenn tudják tartani, mindkét szülő kénytelen volt teljes munkaidőben dolgozni. Annak ellenére, hogy LeJuan ezt nem mondta nekik, végtelenül hálás volt anyjának és apjának mindazért, amit tettek, és hogy annyi mindenről le kellett mondaniuk a gyermekek érdekében.

Most, évekkel később, miután nagy karriert futott be, LeJuan képes volt a gyermekkori álmát valósággá váltani. Még kisfiúként arról álmodozott, hogy egy napon egy nagy és gyönyörű házat vásárol szüleinek.

Mostanra sikerült elérnie ezt. Miután bekötötte a szülei szemét, a büszke fiú odavezette anyát és apját új lakóövezetébe.

A videón tisztán kivehető, hogy a szülők nagyon zavarba jöttek, mert fogalmuk sem volt, mi történik. Amikor az ajándék házhoz értek, LeJuan megkérte őket, hogy távolítsák el a kendőt a szemükről.

A szülők először azt gondolták, hogy ő vásárolt egy új otthont magának… …de aztán rájöttek, hogy erről szó sincs, ezt a házat a fiúk vette nekik, ajándékként!