A férfit a modern kori Nostradamusnak tartják, eddig sorra bejöttek a jóslatai.


Egy jövőbe látó, akit „a modern kori Nostradamusnak” neveztek, azt állítja, hogy ajándékokat kapott az égiektől, hogy megmentse a világot, de úgy látja, szörnyű atomapokalipszis közeleg. 

A brazíliai Divinopolisból származó Athos Salomé azt állítja, hogy megjósolta a Covid-19-et , Erzsébet királynő idei halálát, és még azt is, hogy Elon Musk  megpróbálja megvásárolni a Twittert. Vele kapcsolatban azt is látta, hogy robotok fogják kilökni a munkahelyekről az embereket, és a milliárdos valóban bejelentette a humanoid robotjait.

 
 

A leghátborzongatóbb jóslata azonban a 36 éves férfinak az, hogy 2022-ben kitör a harmadik világháború, amely Oroszország Ukrajna elleni támadásával veszi kezdetét. 

Athos visszautasította azokat a vádakat, hogy sarlatán lenne, aki csak kitalálja ezeket. Mint mondta, tudományos kísérletek során esett már át, amelyek igazolták, hogy jövőbe látó képessége van. 

"12 évesen rájöttem, hogy más vagyok, mint a többi ember, sokkal érzékenyebb, látok, hallok és érzek olyan dolgokat, amelyekre nincs ráhatásom. Sokszor magamban is kételkedtem, hiszen olyan dolgokat mondtam, amelyek nem tűntek reálisnak, de rövid időn belül mégis megtörténtek" - mesélte.